Papirfabrikken – Cold Reading 2013

DRAMAFRONTEN holder cold reading

19. juni kl. 17.00 – 19.00

på Teater Grob, Nørrebrogade 37, 2200 København N

PapirFabrikken af Michael Bonde

Familiestykket “PapirFabrikken – eller historien om hvorfor papir er en alvorlig sag” handler om en dreng der bliver født af et stykke papir på et kontor. Hans eneste ønske er at blive fundet. På kontoret møder han to kontorister der ihærdigt forsøger at arkivere ham, stemple ham og sætte ham på rette hylde og plads, men det viser sig at være mere besværligt end som så. Drengen er af kød og blod og opfører sig ikke som de andre sager, i stedet laver han ravage og ødelægger det vigtige papir på det lille kontor. Og så folder han papirdyr.

Michael Bonde, fantasinørd og historiespion. Uddannet på Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater i 2007. Har skrevet og skabt diverse mærkværdige projekter til, med og for børn og unge. Fra Thy Teater til Grønland.

Medstifter af HistorieTossernen – et forum for børnefamilier og eventyrlige sjæle. Et slags Fantasiens Wikipedia fyldt med sjove historier, væsner og animationer skabt af børn og deres forældre. Tips og tricks til historiefortællingen hjemme i privaten og anden vigtig information som ikke findes i virkeligheden, men kun i Rigtigheden.

Michael Bond(e) – with a license to thrill.

med : Jesper Hyldegaard, Birgitte Prins, Thomas Guldberg Madsen

instruktør : Methe Bendix

Dramafronten byder på et glas som afslutning på arrangementet.