FANTOMTEATER

Fem nye stykker site-specific dramaer, der belyser teatrets nødvendighed og betydning for den enkelte og os alle

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED DET KGL. TEATER

KØB BILLETTER HER
OBS: ALT UDSOLGT!

Læs reportager fra FANTOMTEATER her:
Sceneblog
Kulturkupeen
iScene 

I september 2022 går startskuddet til den store fejring af dansk teaters 300 år, og naturligvis er Dramafronten med i fejringen!
På tre søndage i september måned opfører vi i samarbejde med Det Kgl. Teater fem spritnye stykker dansk kort-dramatik, der handler om teatret før, nu og i fremtiden.

Stykkerne opføres i området omkring Sankt Annæ Plads i det indre København på steder, hvor der engang har ligget et teater, men ikke længere gør det. Ved at opføre stykkerne på disse særlige steder, pustes der nyt liv i de engang så livfulde steder. Og samtidig med at man som publikum får dette historiske glimt og indblik, er opførelsen på netop disse adresser en påmindelse om den skrøbelighed teatret som kunstform også har.

Hver dramatiker vil fortolke det fælles tema TEATER på hver deres helt individuelle måde. Alle funktioner ved teatret, – om det er kunstnere, folket bag scenen, publikum eller andre – bringes i spil, – kort sagt alle, der igennem tiderne har bidraget til at dansk teater lever!

Kom med på turen! Vi guider dig rundt til de hemmelige steder og til de fem nye stykker, fuld af humor, alvor, poesi og kærlighed til vores kunstart.

Dramatikere:
Vivian Nielsen, Julie Petrine Glargaard, Jokum Rohde, Andreas Garfield, Claus Flygare
Instruktører:
Camille Sieling Langdal, Emil Rostrup, Maria Vinterberg, Solveig Weinkouff, Christoffer Berdal
Skuespillere:
Sara Boberg, Camilla Lau, Rikke Westi, Petrine Agger, Peter Flyvholm, Luise Skov, Kristian Halken, Jesper Hyldegaard, Nana Morks, Michelle Bjørn-Andersen, Morten Hauch-Fausbøll, Jela Nautius Abildgaard, Kasper Leisner, Nicolai Dahl Hamilton

TID: Søndage 4., 11. og 18. september 2022 kl.15.00 – ca.17.00
OBS: Kom kl.14.30 og få en introduktion til dagen og de 5 “fantomteatre” ved teaterhistoriker Alette Scavenius. 
MØDESTED:
Skuespilhuset, Sankt Annæ Plads 36, Kbh.K
BILLETTER:
125 kr.

KØB BILLETTER HER
OBS: ALT UDSOLGT!

FANTOMTEATER produceres i et samarbejde mellem Dramafronten og Det Kgl. Teater, og præsenteres desuden i samarbejde med Danske Dramatikere og Dansk Teater 300 år.

Gennemføres med støtte fra Statens Kunstfond, Danske Dramatikere, Dansk Skuespillerforbund og Københavns Scenekunstudvalg.