AmeriDansk 2019

Pop-up politisk satire

AmeriDansk

Sidste chance for at opleve satiren
8.april 2019 kl.20.00. Entré 50 kr.
Køb billetter HER

Sidste chance for at opleve satiren AmeriDansk!

Inden folketingsvalget 2019, viser vi for sidste gang en reading af denne satire om danskhed, identitet og indfødsretsprøver.

AmeriDansk følger vi en amerikansk kvinde, der efter valget af Trump hellere vil være dansk end amerikansk. Vi følger hende på hendes bumpy road til dansk statsborgerskab. Som mentor får kvinden tildelt en vaskeægte dansker med lavt selvværd og vinterdepression, der ikke rigtig forstår hendes hede ønske om at blive dansk.

Sammen skal de forsøge at få hende helskindet gennem skærsilden af Støjberg-stramninger og skrevne og så vel som uskrevne regler…

AmeriDansk vises den 8.april som en reading. Det foregår i smukke rammer i Arkitektforenigens lokaler, Åbenrå 34, Kbh. K.

AmeriDansk er skrevet af ikke mindre end 6 dramatikere, der sammen med 2 skuespillere vil give deres (satiriske) bud på hvad dansk identitet er.

Medvirkende: Tina Gylling Mortensen, Ole Boisen, Jens Kløft og Rhea Leman.
Dramatikere: Andreas Garfield, Claus Flygare, Ann Mariager, Hans Kragh-Jacobsen, Jens Kløft og Rhea Leman.

Varighed: ca. 1 ¼ time.

Billetpris 50 kr. Køb billetter HER

AmeriDansk gennemføres med venlig støtte fra Frederiksberg Fonden, Bikubenfonden og Statens Kunstfond.

AmeriDansk 2017

AMERIDANSK

Pop-up politisk satire på Teater Grob

8.- 10. november 2017

Den 8.november 2017 er årsdagen for valget af Trump som præsident i USA.
Hvis du – her et år efter denne skæbnesvangre begivenhed – er ligeså TRUMPATIZED som vi er, så kom og grin (og måske græd) sammen med os, når vi præsenterer pop-up satiren AmeriDansk.

Kom og følg en amerikansk kvinde, der efter Trump hellere vil være dansk end amerikansk, og følg med på hendes bumpy road til dansk statsborgerskab.
Som mentor får kvinden tildelt en vaskeægte dansker med lavt selvværd og vinterdepression, der ikke rigtig forstår hendes hede ønske om at blive dansk. Sammen skal de forsøge at få hende helskindet gennem skærsilden af Støjberg-stramninger og skrevne og så vel som uskrevne regler.

AmeriDansk er en staged reading af nyskrevne politisk-satiriske tekster. Teksterne er – helt i Dramafrontens ånd – skrevet af ikke mindre end 6 dramatikere, der sammen med 2 skuespillere vil give deres bud på hvad dansk identitet er, og om den har en chance for at overleve i en verden efter Trump.

Giv agt!: Dinglish or/eller Danglish vil forekomme.

Hent trykt flyer her

Dramatikere: Andreas Garfield, Claus Flygare, Ann Mariager, Hans Kragh-Jacobsen, Rhea Leman og Jens Kløft
Skuespillere: Tina Gylling Mortensen og Ole Boisen
Instruktion: Rhea Leman

AmeriDansk spiller på Teater Grob
Onsdag 8.november kl.17.00
Torsdag 9. november kl.17.00
Fredag 10.november kl.22.00

Du kan altså nappe et stykke frisk politisk satire som fyraftensteater den 8. eller 9. november eller som en late night delight den 10. november.
Varighed: ca. 1 ¼ time.


EKSTRA VISNING tirsdag den 12. december 2017 kl. 17.00 på Teater Grob

Efter 3 succesfulde opførelser i november måned og på baggrund af stor efterspørgsel, viser vi readingen af AmeriDansk igen!

Det sker tirsdag den 12.december kl. 17.00 i foyeren på Teater Grob. Billetterne koster 80 kr. (40 kr. for studerende eller unge u/ 25 år) – og der følger et glas vin eller glögg med i prisen.

I AmeriDansk følger vi en amerikansk kvinde, der efter valget af Trump hellere vil være dansk end amerikansk, på hendes bumpy road til dansk statsborgerskab. Som mentor får kvinden tildelt en vaskeægte dansker med lavt selvværd og vinterdepression, der ikke rigtig forstår hendes hede ønske om at blive dansk. Sammen skal de forsøge at få hende helskindet gennem skærsilden af Støjberg-stramninger og skrevne og så vel som uskrevne regler.

AmeriDansk er en staged reading af nyskrevne politisk-satiriske tekster. Teksterne er – helt i Dramafrontens ånd – skrevet af ikke mindre end 6 dramatikere, der sammen med 2 skuespillere vil give deres bud på hvad dansk identitet er, og om den har en chance for at overleve i en verden efter Trump.

Giv agt!: Dinglish or/eller Danglish vil forekomme.

Dramatikere: Andreas Garfield, Claus Flygare, Ann Mariager, Hans Kragh-Jacobsen, Rhea Leman og Jens Kløft
Skuespillere: Tina Gylling Mortensen og Ole Boisen
Instruktion: Rhea Leman

Varighed: ca. 1 ¼ time.

Dramatikere: Andreas Garfield, Claus Flygare, Ann Mariager, Hans Kragh-Jacobsen, Rhea Leman og Jens Kløft
Skuespillere: Tina Gylling Mortensen og Ole Boisen
Instruktion: Rhea Leman

AmeriDansk spiller på Teater Grob