Dramafronten i Hjørring

DramaRundtHjørring

OBS: UDSAT TIL FORÅRET 2021

Efter en række succesfulde events i København samt besøg i byerne Kolding og Haderslev i 2016 og Helsingør i 2018, er turen nu kommet til at Dramafronten i maj 2020 besøger HJØRRING.

I samarbejde med Vendsyssel Teater præsenterer vi 3 stykker kortdramatik på forskellige locations i centrum af Hjørring. Stykkerne vises efter ultrakort prøvetid og med manuskriptet i hånden.
Publikum bliver i mindre grupper guidet fra spillested til spillested.

Turen slutter i Vendsyssel Teaters foyer, og her bydes publikum, skuespillere, dramatikere og instruktører på et glas og til en snak om dagens oplevelser.

 

STYKKERNE:

MANDEN MED TURBAN
I Kissers damefrisørsalon har dagens eneste kunde sort skæg. Veninden er vildt nysgerrig. Men først da en politimand begynder at snuse, er Kisser nødt til at opgive at have et privatliv.

Dramatiker: Me Lund
Medvirkende: Hanne Laursen, Jørgen Bing og Petrine Agger
Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum

ANSIGT TIL ANSIGT
En midaldrende kvinde er turist i Hjørring. Her møder hun en ung fyr, der prøver at få hende til at støtte Amnesty International. Deres korte møde vækker både sorg og en del andre følelser i kvinden; og frygt og bæven i den unge fyr.

Dramatiker: Lærke Sanderhoff
Medvirkende: Michelle Bjørn Andersen og Casper Juel Berg
Instruktion: Solveig Weinkouff

SOMMER
En mand og en kvinde mødes tilfældigt i parken – og måske er deres liv flettet tættere sammen, end man først skulle tro…

Dramatiker og instruktør: Rhea Leman
Medvirkende: Josephine Park, Laura Skjoldborg og Alexander Clement

DramaRundt HJØRRING  produceres i samarbejde med Vendsyssel Teater.