fbpx
moveon_1140x474_gra_c_stig

MoveON #1: ALLEHELGEN

Ny dramatik på nye steder – til en ny tid.

I sæson 2021/22 inviterer vi til fire events under den fælles titel MoveON. Vi fejrer fire særlige dage i løbet af året med helt dugfrisk dramatik til en ny tid, opført på nye og overraskende steder. Den første begivenhed er:

MoveON #1: ALLEHELGEN

BILLETTER

Kom med til en helt særlig aften, når vi viser fire helt nye stykker kortdramatik på Allehelgensaften, søndag den 31.oktober. Fire nye stykker, der handler om de levende og de døde – og som vises i fire særlige rum på Medicinsk Museion i Bredgade.

Traditionen tro  opføres stykkerne efter ultrakort prøvetid og med manuskriptet i hånden. Det er råt, upoleret – og ganske enestående. Publikum bliver guidet fra rum til rum på det særdeles stemningsfulde – og lidt uhyggelige – museum.

Dramatikere: Anna Skov, Jokum Rohde, Alexandra Moltke Johansen, Claus Flygare
Medvirkende: Tina Gylling Mortensen, Jesper Hyldegaard, Anne Sofie Wanstrup, Emma Lilja Sångren, Jens Kepny, Kristian Halken, Louise Bonde, Hanin Georgis, Luise Skov, Adam Ild Rohweder
Instruktører: Line Paulsen, Madeleine Røn Juul, Kasper Sejersen, Anders Lundorph


Tid: Søndag 31. oktober 2021 kl.17.00 – ca. 18.30 (anbefalet mødetid kl.16.45)
Sted:
Medicinsk Museion, Bredgade 62, Kbh. K
Billetter: 75 kr. OBS: Begrænset antal pladser!

KØB BILLET

MoveON: Allehelgen gennemføres med støtte fra Statens Kunstfond, Københavns Scenekunst og Wilhelm Hansen Fonden. Tusind tak!


MoveON 2022:

#2: Valentines Dag – 14. februar
#3: Drama Queens – 8. marts
#4 Jordens Dag – 22. april

Sæt datoerne i kalenderen – yderligere information følger.

drama_logo_hvid800