dramabillede_474x11402

Pop-up politisk satire på Nørrebro Teater

AmeriDansk

26. februar 2018 kl.17.00

Efter 4 succesfulde opførelser i november og december måned 2017 og på baggrund af stor efterspørgsel, viser vi readingen af AmeriDansk igen!

Det sker 26. februar 2018 kl. 17.00 på Nørrebro Teater i foyeren. Billetterne koster 80 kr. (40 kr. for studerende eller unge u/ 25 år).

I AmeriDansk følger vi en amerikansk kvinde, der efter valget af Trump hellere vil være dansk end amerikansk, på hendes bumpy road til dansk statsborgerskab. Som mentor får kvinden tildelt en vaskeægte dansker med lavt selvværd og vinterdepression, der ikke rigtig forstår hendes hede ønske om at blive dansk. Sammen skal de forsøge at få hende helskindet gennem skærsilden af Støjberg-stramninger og skrevne og så vel som uskrevne regler.

AmeriDansk er en staged reading af nyskrevne politisk-satiriske tekster. Teksterne er – helt i Dramafrontens ånd – skrevet af ikke mindre end 6 dramatikere, der sammen med 2 skuespillere vil give deres bud på hvad dansk identitet er, og om den har en chance for at overleve i en verden efter Trump.

Giv agt!: Dinglish or/eller Danglish vil forekomme.

Dramatikere: Andreas Garfield, Claus Flygare, Ann Mariager, Hans Kragh-Jacobsen, Rhea Leman og Jens Kløft
På scenen: Tina Gylling Mortensen , Ole Boisen, Rhea Leman og Jens Kløft
Instruktion: Rhea Leman

Varighed: ca. 1 ¼ time.

drama_logo_hvid800